Cartofi la gratar

Cartofi la gratar
Reteta Cartofi la gratar poate fi facuta in aproximativ 40 de minute . Pentru 30 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție conține 160 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Dacă aveți ulei de măsline, busuioc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și o dietă de 30 de ani . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofii brabanți la cuptor și corned beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Adăugați cartofii; arunca pentru a acoperi. Se pune pe o folie unsă de grosime dublă (aproximativ 18 inchi pătrați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Îndoiți folia în jurul amestecului de cartofi și sigilați bine. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 30-35 de minute sau până când cartofii sunt fragezi, întorcându-se o dată. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista