Cartofi la gratar
Reteta Cartofi la gratar poate fi facuta in aproximativ 40 de minute . Pentru 30 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție conține 160 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Dacă aveți ulei de măsline, busuioc, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și o dietă de 30 de ani . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofii brabanți la cuptor și corned beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați cartofii; arunca pentru a acoperi. Se pune pe o folie unsă de grosime dublă (aproximativ 18 inchi pătrați).
Îndoiți folia în jurul amestecului de cartofi și sigilați bine. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 30-35 de minute sau până când cartofii sunt fragezi, întorcându-se o dată. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.