Cartofi Jalapeno
Cartofi Jalapeno este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 228 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, praf de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Încercați Ardei Iute Cheddar Piure De Cartofi, Cartofi Umpluți Cu Slănină Jalapeno, și Piure De Cartofi Cu Brânză Jalapeimbroko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere; gatiti cartofii in apa clocotita pana se inmoaie, 15-18 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească la atingere înainte de decojire și feliere subțire.
Așezați cartofii tăiați felii într-un castron mare.
Se toarnă laptele într-o cratiță la foc mediu; bateți treptat făina, sarea, piperul și praful de usturoi în laptele încălzit până se omogenizează. Continuați încălzirea și amestecarea până când lichidul fierbe și se îngroașă.
Adăugați brânza Cheddar și ardeii jalapeno; gatiti si amestecati pana cand branza se topeste complet.
Se toarnă sosul peste cartofi. Împrăștiați pimentos peste amestec; se toarnă în vasul pregătit.
Coaceți până când cartofii sunt complet fragezi, aproximativ 30 de minute.