Cartofi gratinați
Cartofii gratinați sunt a vegetarian garnitură. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi Gratinați, Cartofi Gratinați, și Gratin De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se topește untul în cratiță medie pe căldură medie. Se amestecă făina, muștarul și piperul; gatiti si amestecati 1 min. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează bine; gatiti 3 pana la 5 min. până se îngroașă, amestecând continuu.
Adăugați 1-1 / 2 căni de brânză și ceapă; gatiti 2 pana la 3 min. până când brânza este topită, amestecând frecvent.
Strat cartofi și sos de brânză alternativ în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit, terminând cu sos de brânză.
Coaceți 1-1 / 4 ore sau până când cartofii sunt fragede.
Se presară cu brânza rămasă; coaceți 5 min. sau până se topește.