Cartofi Frittata
Cartofi Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de pătrunjel, piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Cartofi Frittata, Șuncă Și Cartofi Frittata, și Șuncă și cartofi Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie; scurgeți și lăsați deoparte.
Așezați o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți 20 de minute sau până se rumenesc adânc, amestecând frecvent.
Scoateți ceapa din tigaie și recoatați tigaia cu spray de gătit. Întoarceți ceapa în tigaie; amestecați cartofii și 1/4 linguriță de sare.
Combinați 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și următoarele 5 ingrediente (pătrunjel prin usturoi) într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Se toarnă peste amestecul de ceapă; se presară cu brânză. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana cand este usor setat. Wrap mâner de tigaie cu folie; se fierbe 3 minute sau până când ouăle sunt stabilite și brânză este topit. Glisați ușor frittata pe un platou și tăiați-o în 8 pene.