Cartofi Fondanți

Cartofi Fondanți
Cartofii fondanți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 887 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, bulion de pui, ulei vegetal rezistent la căldură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Fondanți, Cartofi fondanți, și Cartofi fondanți Herby pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați capetele cartofilor roșii, așezați cartofii la capăt și coajați cartofii de sus în jos cu un cuțit ascuțit pentru a face fiecare cartof într-un cilindru uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați fiecare cilindru în jumătate transversal pentru a face 6 cilindri de cartofi de aproximativ 2 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Așezați cartofii într-un bol cu apă rece timp de aproximativ 5 minute pentru a îndepărta amidonul din exterior; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
AmidonAmidon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați o tigaie grea rezistentă la cuptor (cum ar fi o tigaie din fontă) la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se toarnă ulei vegetal; încălziți uleiul până când strălucește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
7
Așezați buteliile de cartofi cu cele mai bune capete în uleiul fierbinte, reduceți focul până la mediu-înalt și prăjiți cartofii până se rumenesc bine, 5 până la 6 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Întoarceți cartofii pe capetele opuse. În timp ce gătesc, folosiți un prosop de hârtie ținut cu clești pentru a șterge cu atenție uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Adăugați unt și crengute de cimbru în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Ridicați o crenguță de cimbru cu clești și folosiți-o pentru a picta untul peste vârful cartofilor. Gatiti pana cand spuma de unt si spuma se transforma de la alb la o culoare Bronz PAL. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Se toarnă bulionul de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți până când cartofii sunt fragede și cremoase în interior, aproximativ 30 de minute. Dacă cartofii nu sunt fragezi, adăugați 1/4 cană mai mult stoc și lăsați să gătească încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Așezați cartofii pe un platou de servire și lingurați untul parfumat de cimbru rămas în tigaie peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Garnisiți cu crengute de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
15
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista