Cartofi Fondanți
Cartofii fondanți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 887 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, bulion de pui, ulei vegetal rezistent la căldură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Fondanți, Cartofi fondanți, și Cartofi fondanți Herby pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Tăiați capetele cartofilor roșii, așezați cartofii la capăt și coajați cartofii de sus în jos cu un cuțit ascuțit pentru a face fiecare cartof într-un cilindru uniform.
Tăiați fiecare cilindru în jumătate transversal pentru a face 6 cilindri de cartofi de aproximativ 2 inci lungime.
Așezați cartofii într-un bol cu apă rece timp de aproximativ 5 minute pentru a îndepărta amidonul din exterior; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați o tigaie grea rezistentă la cuptor (cum ar fi o tigaie din fontă) la foc mare.
Se toarnă ulei vegetal; încălziți uleiul până când strălucește ușor.
Așezați buteliile de cartofi cu cele mai bune capete în uleiul fierbinte, reduceți focul până la mediu-înalt și prăjiți cartofii până se rumenesc bine, 5 până la 6 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Întoarceți cartofii pe capetele opuse. În timp ce gătesc, folosiți un prosop de hârtie ținut cu clești pentru a șterge cu atenție uleiul din tigaie.
Adăugați unt și crengute de cimbru în tigaie.
Ridicați o crenguță de cimbru cu clești și folosiți-o pentru a picta untul peste vârful cartofilor. Gatiti pana cand spuma de unt si spuma se transforma de la alb la o culoare Bronz PAL. Condimentează cu mai multă sare și piper.
Se toarnă bulionul de pui în tigaie.
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți până când cartofii sunt fragede și cremoase în interior, aproximativ 30 de minute. Dacă cartofii nu sunt fragezi, adăugați 1/4 cană mai mult stoc și lăsați să gătească încă 10 minute.
Așezați cartofii pe un platou de servire și lingurați untul parfumat de cimbru rămas în tigaie peste cartofi.
Garnisiți cu crengute de cimbru.
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.