Cartofi Fingerling Cu Pesto De Oregano
Fingerling cartofi cu Oregano Pesto este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 281 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de spanac rupte, căței de usturoi, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Suport de Oregano și portocale de miel cu cartofi caramelizați, Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Cartofi Prăjiți Cu Pesto De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie pornit, adăugați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați cartofii pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Așezați cartofii într-un castron mare; adăugați 1/3 cană pesto, aruncând ușor pentru a acoperi.
Notă: păstrați pesto-ul rămas într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână.