Cartofi fierți cu rozmarin și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii fierți cu rozmarin și șalotă. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 272 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sare și piper grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rozmarin piure de cartofi dulci cu șalotă, Squash De Iarnă Fiert Și Cartofi Cu Muștar Și Șalotă, și Pui fiert și cartofi cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Încălziți uleiul și untul la foc mediu-mic într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau o tigaie de copt.
Adăugați felii de ceapă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă cartofii și șalotele și jumătate din frunzele de rozmarin; condimentează cu o cantitate bună de sare și piper. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți până când cartofii încep să se rumenească, încă aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă frunzele de rozmarin rămase și bulionul.Acoperiți tigaia sau tigaia cu un capac sau o bucată de folie și transferați-o la cuptor; gatiti pana cand cartofii sunt fragezi cu furculita, aproximativ 15 minute (calendarul va varia in functie de marimea cartofilor). Descoperiți și gătiți până când lichidul este redus, aproximativ 30 de minute suplimentare.
Se presară cu rozmarin tocat.