Cartofi fierți cu rozmarin și șalotă

Cartofi fierți cu rozmarin și șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii fierți cu rozmarin și șalotă. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 272 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sare și piper grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rozmarin piure de cartofi dulci cu șalotă, Squash De Iarnă Fiert Și Cartofi Cu Muștar Și Șalotă, și Pui fiert și cartofi cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți uleiul și untul la foc mediu-mic într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau o tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Adăugați felii de ceapă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă cartofii și șalotele și jumătate din frunzele de rozmarin; condimentează cu o cantitate bună de sare și piper. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți până când cartofii încep să se rumenească, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se ia de pe foc și se adaugă frunzele de rozmarin rămase și bulionul.Acoperiți tigaia sau tigaia cu un capac sau o bucată de folie și transferați-o la cuptor; gatiti pana cand cartofii sunt fragezi cu furculita, aproximativ 15 minute (calendarul va varia in functie de marimea cartofilor). Descoperiți și gătiți până când lichidul este redus, aproximativ 30 de minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Se presară cu rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista