Cartofi fierți cu arpagic
Cartofii fierți cu arpagic necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. Această garnitură are 208 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 226 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, unt, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Salată de cartofi cu flori de arpagic și ouă fierte moi, Gratin Cartofi Roșii Cu Arpagic, și Piure de cartofi cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-un castron de servire.
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată cu 1 inch; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Se scurge și se răcește până când cartofii pot fi manipulați; tăiați cartofii în jumătate.
Așezați cartofii în vasul de servire cu unt, condimentați cu sare și piper negru și aruncați cu arpagic până când cartofii sunt acoperiți.