Cartofi festonati cu sunca
Cartofii festonați cu șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 616 calorii. 349 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cartofi roșii, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți un vas de copt. Într-o cratiță, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați laptele. Întoarceți tigaia la căldură și aduceți-o la foc mic în timp ce amestecați. Când sosul s-a îngroșat, se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte. Într-o tigaie, gătiți ceapa în unt topit până se rumenesc. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți 1/3 din sosul alb în fundul vasului de copt și acoperiți cu jumătate din cartofi.
Întindeți jumătate din ceapă, șuncă, brânză și încă o treime din sos. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să stratificați ingredientele, terminând cu brânza rămasă deasupra.
Coaceți timp de 45 de minute sau până devin aurii și bulbucați.;