Cartofi Festonati Cu Fructe De Mare
Nevoie de o garnitură pescatariană? Cartofii Festonați cu fructe de mare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, brânză cheddar, supă de scoici din New england și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Cartofi Festonati Cu Fructe De Mare, Cartofi și șuncă cu aspect nou, și Cartofi Festonați Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Puneți cartofii, creveții și brânza în vasul de copt.
Se toarnă supa uniform deasupra.
Într-un castron mic, amestecați untul și pesmetul; se presară peste amestecul de cartofi.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când bule în jurul marginilor și firimiturile de pâine se rumenesc deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.