Cartofi Festonati

Cartofi Festonati
Cartofi festonate este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 407 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Paște. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână grea, nucșoară, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu grătar în treimea superioară. Ungeți cu generozitate un vas de copt superficial de 2 1/2 litru (nu Sticlă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă nucșoară, 2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
3
Curățați și tăiați subțire cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Puneți cartofii în vasul de copt, suprapunându-se ușor și stropind fiecare strat cu o parte din amestecul de sare și o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă smântână și lapte peste cartofi, apăsând ușor pentru a scufunda cartofii în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CremăCremă
LapteLapte
6
Acoperiți cu folie și coaceți până când cartofii sunt fragede, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scoateți gratinul din cuptor și aruncați folia. Porniți broilerul și gratinați-l la 2 până la 3 inci de la căldură până când partea superioară este rumenită în pete, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Cartofii sunt cei mai buni în ziua în care sunt făcuți, dar pot fi coapte și fripte cu 2 zile înainte și răcite, neacoperite, până se răcesc, apoi acoperite. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 350 de litri F aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista