Cartofi dulci și întunecați
Cartofii dulci și întunecați necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegană servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 376 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați făină, cartofi roșii, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi dulci sau cartofi dulci Hasselback {Club Secret}, Dulce, Cireș Închis Clafouti, și Chipsuri De Cartofi Dulci Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați zahărul brun, sarea condimentată și făina integrală de grâu.
Adăugați cartofi în pungă, în loturi, dacă este necesar, sigilați și agitați pentru a acoperi.
Așezați cuburile de cartofi acoperite pe o foaie de copt unsă.
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Se amestecă ocazional. Întoarceți cuptorul la setarea broil și fierbeți încă 15 minute, cu cartofii încă în poziția joasă, până când cartofii sunt fragede și rumenite.