Cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale

Cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, cartofi dulci cu piele roșie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale, Halibut cu crustă de migdale condimentată cu piure de cartofi dulci de dovleac, și Plăcintă cu cartofi dulci portocalii cu Streusel de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele în procesor în ordinea listată. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează mici aglomerări umede.
2
Transferați în castron. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de cartofi F. Pierce în mai multe locuri cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați direct pe raftul cuptorului și coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați la raft și răciți. Curățați cartofii; așezați carnea într-un castron mare și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se amestecă sucul de portocale, zahărul, untul și coaja de portocală. Se condimentează cu sare și piper. Unt 13x9-inch oval gratin fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Întindeți piureul în vas; blat neted. (Piureul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F. împrăștiați streusel peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți până când piureul este fierbinte și streusel este crocant, aproximativ 40 de minute. Se răcește 5 minute, apoi se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista