Cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 97 cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, cartofi dulci cu piele roșie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale, Halibut cu crustă de migdale condimentată cu piure de cartofi dulci de dovleac, și Plăcintă cu cartofi dulci portocalii cu Streusel de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele în procesor în ordinea listată. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează mici aglomerări umede.
Transferați în castron. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 375 de cartofi F. Pierce în mai multe locuri cu furculiță.
Așezați direct pe raftul cuptorului și coaceți până când este foarte fraged, aproximativ 1 oră.
Transferați la raft și răciți. Curățați cartofii; așezați carnea într-un castron mare și amestecați.
Se amestecă sucul de portocale, zahărul, untul și coaja de portocală. Se condimentează cu sare și piper. Unt 13x9-inch oval gratin fel de mâncare.
Întindeți piureul în vas; blat neted. (Piureul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F. împrăștiați streusel peste cartofi.
Coaceți până când piureul este fierbinte și streusel este crocant, aproximativ 40 de minute. Se răcește 5 minute, apoi se servește.