Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi

Chipsurile de cartofi dulci și sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 545 calorii, 2G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, cățel de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, Usturoi Rozmarin La Cuptor Chipsuri De Cartofi Dulci, și Chipsuri De Cartofi Dulci De Rozmarin.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: V-slicer sau mandoline, termometru de prăjit
Spălați legumele și uscați foarte bine. Pune deoparte.
Într-un castron mic combinați usturoiul, rozmarinul și sarea. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mare la 350 de grade F.
Între timp, tăiați 1 inch de la capătul fiecărui cartof dulce. Folosind V-slicer sau mandoline, feliați cartofii dulci în felii foarte subțiri, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci. Tăiați 1 inch de la capătul rădăcinii sfeclei. Folosind V-slicer sau mandoline felie sfecla în felii foarte subțiri, aproximativ 1/8-inch grosime.
Când uleiul este fierbinte adăugați aproximativ un sfert din feliile de cartof dulce.
Lăsați să se prăjească până la auriu și barbotarea a dispărut aproape complet, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind o sită de plasă sau o lingură cu fante, scoateți chipsurile pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Se presară cu o parte din amestecul de usturoi, rozmarin și sare. Continuați cu cartofii dulci rămași.
Transferați pe o farfurie de servire.
Apoi, prăjiți 1/4 din sfeclă.
Lăsați să se prăjească până se ondulează la margini și cea mai mare parte a barbotării s-a potolit, aproximativ 3 până la 4 minute.
Transferați sfecla pe o altă foaie de copt căptușită cu hârtie-prosop și presărați cu amestec de sare. Continuați cu sfecla rămasă.
Se lasă să se răcească și se transferă pe o farfurie de servire.