Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi

Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi
Chipsurile de cartofi dulci și sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 545 calorii, 2G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, cățel de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, Usturoi Rozmarin La Cuptor Chipsuri De Cartofi Dulci, și Chipsuri De Cartofi Dulci De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: V-slicer sau mandoline, termometru de prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
MandolinăMandolină
3
Spălați legumele și uscați foarte bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Într-un castron mic combinați usturoiul, rozmarinul și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mare la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Între timp, tăiați 1 inch de la capătul fiecărui cartof dulce. Folosind V-slicer sau mandoline, feliați cartofii dulci în felii foarte subțiri, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci. Tăiați 1 inch de la capătul rădăcinii sfeclei. Folosind V-slicer sau mandoline felie sfecla în felii foarte subțiri, aproximativ 1/8-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
7
Când uleiul este fierbinte adăugați aproximativ un sfert din feliile de cartof dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Subţire-Subţire-
8
Lăsați să se prăjească până la auriu și barbotarea a dispărut aproape complet, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind o sită de plasă sau o lingură cu fante, scoateți chipsurile pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se presară cu o parte din amestecul de usturoi, rozmarin și sare. Continuați cu cartofii dulci rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Transferați pe o farfurie de servire.
11
Apoi, prăjiți 1/4 din sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12
Lăsați să se prăjească până se ondulează la margini și cea mai mare parte a barbotării s-a potolit, aproximativ 3 până la 4 minute.
13
Transferați sfecla pe o altă foaie de copt căptușită cu hârtie-prosop și presărați cu amestec de sare. Continuați cu sfecla rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Se lasă să se răcească și se transferă pe o farfurie de servire.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista