Dacă aveți aproximativ 45 de minute la dispoziție în bucătărie, cartofii dulci și sfeclă roșie lactică fierbinte ar putea fi o rețetă excelentă , fără gluten și ovo-lacto, pentru vegetarianism . Pentru 47 de cenți per porție , primiți o garnitură pentru 8 persoane. O porție conține 154 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi . 80 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, smântână, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi wedges Cajun , Cartofi wedges prăjiți în tigaie și Cartofi wedges copți cu scorțișoară .
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare cartof roșiatic și cartof dulce pe lungime în opt felii; așezați-le în două tăvi de copt unse, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
3
Combinați condimentele; presărați peste cartofi și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Coaceți la 200°C timp de 25-30 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-le o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un bol mic, combinați ingredientele pentru sos.