Cartofi dulci și cartofi de rădăcină de țelină

Rețeta cartofi dulci și cartofi de rădăcină de țelină ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 223 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de condimente, cartofi dulci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină De Țelină, Fenicul Și Supă De Cartofi Dulci Cu Pătrunjel De Migdale, Rădăcină de țelină și piure de cartofi, și Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați cartofii și rădăcina de țelină în chibrituri groase de 1/2 inci. Într-un castron mic, amestecați cayenne, boia de ardei, pudră de 5 condimente, praf de usturoi, piper negru și sare.
Întindeți chibriturile uniform pe 2 tăvi de foi și aruncați cu amestec de ulei și condimente. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute, agitând ocazional tigaia.