Cartofi Dulci Zdrobiți
Cartofii dulci zdrobiți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 332 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Dulci Condimentați Zdrobiți, Cartofi Dulci Aurii Zdrobiți, și Cartofi dulci zdrobiți cu gem de ceapă Curry.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Frecați cartofii, înțepați-i de mai multe ori cu un cuțit sau furculiță și coaceți-i timp de 1 oră sau până când sunt foarte moi când sunt străpunși cu un cuțit.
Scoateți din cuptor și scoateți interiorul imediat ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulate.
Așezați carnea de cartof dulce în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru paletă și adăugați sucul de portocale, smântâna, untul, zahărul brun, nucșoara, scorțișoara, sarea și piperul.
Se amestecă împreună până se combină, dar nu se omogenizează și se transferă într-un vas de copt.
Coaceți cartofii timp de 20 până la 30 de minute, până se încălzesc.