Cartofi Dulci Umpluți Cu Mere Și Pecan
Apple & Pecan umplute cartofi dulci este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 413 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Cartofi Dulci Umpluți Cu Mere, Cartofi dulci umpluți cu mere și slănină, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Slănină De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Frecați cartofii; străpungeți de mai multe ori cu o furculiță.
Așezați pe un 15-in căptușit cu folie. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Coaceți la 400 de euro timp de 45-60 de minute sau până se înmoaie.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire din partea de sus a fiecărui cartof; aruncați. Scoateți pulpa, lăsând 1/4-in. coji groase; transferați într-un castron mare. Puneți pulpa cu unt, adăugând zahăr brun și coajă de portocală. Îndoiți în măr și nuci pecan.
Lingurați în coji de cartofi. Reveniți la tava de copt.
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când este încălzit.