Cartofi Dulci, Spanac Și Coacere De Năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci, spanacul și coacerea cu năut. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 526 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cutie de smântână, amestec de condimente morocan, pudră de ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Curry de cartofi dulci, năut și spanac, Cartofi dulci și coacere cu spanac, și Cartofi Dulci Spanac Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați două dintre cepe și tăiați fiecare în 8 pene.
Se toarnă 4 linguri de ulei într-o formă mare de prăjire.
Adăugați ceapa, cartofii dulci tăiați cubulețe și ardeii și amestecați bine cu uleiul.
Întoarceți cuptorul la 200C / 204° / gaz 6, Puneți cositorul în cuptor și prăjiți legumele timp de aproximativ 35 de minute, întorcându-le la jumătate.
Între timp, curățați și tocați aproximativ cealaltă ceapă.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și prăjiți ceapa până când începe să se înmoaie.
Adăugați amestecul de usturoi și condimente și amestecați bine.
Adăugați roșiile conservate și sucul lor, rupându-le dacă este necesar cu o lingură de lemn și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Se amestecă stocul, apoi se verifică condimentul adăugând sare, piper și zahăr după gust. Se amestecă năutul.
Când legumele din cuptor se fierb de 35 de minute, se toarnă peste roșiile condimentate și nautul și se amestecă bine.
Reduceți temperatura cuptorului la 190C / 191° / gaz 5 și gătiți încă 20-30 de minute până când legumele sunt bine fierte, întorcându-le la jumătate.
Chiar înainte de sfârșitul timpului de gătit spălați spanacul, îndepărtați tulpinile dure, tăiați frunzele fin și amestecați-le în coacere. Reveniți la cuptor timp de 5 minute.1
Se servește cu smântână sau o raita ușoară de ceapă.
Adăugați toate ingredientele într-o cadă sau borcan. Fixați capacul și agitați pentru a amesteca. Este la fel de ușor ca asta. Păstrați acest amestec în dulapul magazinului gata de utilizare.