Cartofi Dulci-Salată De Cartofi Albi
Cartofi dulci - salata de cartofi albi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 54 de fani. Dacă aveți la îndemână țelină, oțet distilat, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 37 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Salată De Cartofi Dulci Și Albi, Roșii dulci salată de cartofi roșu alb și albastru, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii în două cratițe separate și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se transformă focul la mediu-mic. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, 12 până la 14 minute pentru cartofii dulci și 10 până la 12 minute pentru cartofii albi.
Se scurge și se pune într-un vas mare de amestecare.
Se presară cu oțet și se răcește.
Pentru a face pansamentul, combinați maioneza, smântâna, sucul de lămâie și pudra de curry într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă ceapa verde, țelina și coriandrul cu cartofii.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cartofi și se aruncă pentru a acoperi uniform legumele. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire pentru a lăsa aromele să se amestece.