Cartofi Dulci Prăjiți Cu Unt De Arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci prăjiți cu unt de arțar. Această rețetă servește 8. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 173 calorii. Un amestec de sare kosher, sirop de arțar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Grill: cartofi dulci prăjiți cu unt de scorțișoară de arțar, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Spălați cartofii și împingeți un cuțit subțire în centrul fiecăruia de 2-3 ori.
Se pune într-o tigaie căptușită cu folie și se prăjește până se înmoaie (aproximativ 1 oră).
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se topește.
Adăugați sirop și gătiți până la bule și aspect lipicios. Păstrați cald.
Împărțiți fiecare cartof (folosiți o furculiță pentru un aspect mai homier), stropiți cu unt de arțar și presărați sare.