Cartofi Dulci Picante

Cartofi Dulci Picante
Cartofii dulci picante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 85 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cartofi dulci, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, Cartofi Dulci Prăjiți Dulci, și Cartofi Dulci Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați cartofii dulci și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați ingredientele rămase; aruncați pentru a acoperi.
3
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 40-45 de minute sau până când cartofii se înmoaie, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista