Cartofi Dulci La Grătar Și Jicama

Cartofi Dulci La Grătar Și Jicama
Cartofi dulci la grătar și Jicaman este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, jicama, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Sweet Maple BBQ pene de cartofi dulci la grătar, și Cartof dulce la grătar și cartof roșcat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii dulci într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 20-25 de minute sau până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se scurge; se răcește ușor.
3
Așezați 1/2 cană de ulei, suc de lămâie, coriandru, miere, oțet, usturoi și chipotle într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați într-un castron mic; adăugați jicama și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Curățați și feliați cartofii dulci; periați cu uleiul rămas. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când feliile au urme de grătar și sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Aranjați cartofii pe un platou de servire. Cu o lingură cu fante, acoperiți cu jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Stropiți salata cu pansamentul rămas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Revista