Cartofi dulci la grătar unși cu ulei de condimente

Reteta Cartofi dulci la gratar unsi cu ulei de condimente se poate face in aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 197 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, sare și piper, boia de ardei măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46%, ceea ce este destul de bun. Cartofi dulci carbonizați cu miere și ulei de măsline, piure de cartofi dulci cu cinci condimente și cartofi dulci prăjiți la cuptor Paleo Maple în ulei de nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amesteca uleiul, chimenul, boia de ardei si scortisoara intr-un castron mic.
Lasati sa stea la temperatura camerei in timp ce pregatiti cartofii.
Puneti cartofii intr-o cratita medie la foc mediu si acoperiti cu apa rece. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt fragezi, dar încă fermi, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în cruce în felii groase de 1/2 inch.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar la foc mediu.
Ungeți cartofii pe fiecare parte cu ulei de condimente și asezonați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când devine ușor auriu pe fiecare parte și tocmai fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Continuați să ungeți cu uleiul rămas, în timp ce se grătesc.
Transferați pe un platou de servire și serviți.