Cartofi Dulci La Grătar-Salată Poblano
Salata de cartofi dulci la grătar-Poblano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.74 pe portie. O porție conține 220 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de dovleac prăjite, afine, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Dulci Poblano, Poblano prăjit și salată de cartofi dulci, și Salată de porumb la grătar și cartofi Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în rondele groase de 1/2 inch. Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand este crocant.
Scurgere. Înveliți cartofii cu spray de gătit.
Cartofi la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 8 până la 10 minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional. Aruncați ușor cartofii calzi cu vinetă poblano și coriandru. Aranjați mche pe un platou de servire și presărați cu queso fresco și afine. Se acoperă cu amestec de cartofi dulci și se presară cu semințe de dovleac.