Cartofi dulci la grătar cu Lime și coriandru

Cartofii dulci la grătar cu Lime și coriandru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 270 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de canolan, piper cayenne, coriandru și sare kosher. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 68%. Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var, Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var, și Cartofi dulci la grătar cu Cilantro Lime Crema sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se pune într-o oală cu apă și se fierbe până se înmoaie furculița; lasa sa se raceasca. Feliați fiecare cartof pe lungime în optimi.
Preîncălziți un grătar la mediu sau puneți o tigaie din fontă la foc mediu.
Se amestecă 1 lingură de sare, coaja de tei și cayenne într-un castron mic.
Ungeți pene de cartofi cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc pe toate părțile (inclusiv pielea) și doar fierte, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un platou; condimentați imediat cu amestecul de sare și presărați coriandru.
Fotografie de Steve Giralt