Cartofi dulci la gratar cu miere
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, cartofi dulci la grătar cu miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 135 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi dulci, ulei de susan, miere și sos de soia. Este perfect pentru 4 iulie . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este solid. Cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , smochinele la grătar cu brânză albastră și miere de citrice și prune la grătar cu glazură balsamică cu miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune cartofii dulci într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acopera si se fierbe la abur timp de 5-7 minute.
Pune cartofii într-un castron mare. Într-un alt bol, combinați sosul de soia, sherry sau sucul, mierea, apa și usturoiul; se toarnă peste cartofi și se amestecă ușor.
Scurgeți cartofii dulci, rezervând amestecul de sos de soia. Aranjați cartofii dulci într-un singur strat într-un coș de grătar acoperit cu spray de gătit.
Ungeți cartofii cu ulei. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie, ungeți cu amestecul de sos de soia rezervat și răsturnând ocazional.