Cartofi dulci la gratar cu Chipotle Dip

Cartofi dulci la gratar cu Chipotle Dip
Cartofi dulci la gratar cu Dip Chipotle este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 20 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi dulci la gratar cu glazura Orange-Chipotle, Cartofi dulci la grătar cu unt de tei cu miere Chipotle, și Cartofi Dulci Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți baie: curățați toate ingredientele într-un robot de bucătărie până se omogenizează, cu pete roșii și verzi încă vizibile. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Faceți cartofi dulci: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați pene de cartofi. Gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge pe o tavă căptușită cu prosop de hârtie; se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Lasă să se răcească. Preîncălziți grătarul la mediu. Grătare de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Aruncați pene de cartofi cu ulei; presărați sare de usturoi. Grătați cartofii, întorcându-vă des, până când sunt fragede și ușor carbonizate, 8 până la 10 minute. Chiar înainte de servire, gustați scufundarea; adăugați sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți pene de cartofi cu baie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista