Cartofi dulci la gratar cu Chipotle Dip

Cartofi dulci la gratar cu Chipotle Dip
Cartofi dulci la gratar cu Dip Chipotle este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 20 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi dulci la gratar cu glazura Orange-Chipotle, Cartofi dulci la grătar cu unt de tei cu miere Chipotle, și Cartofi Dulci Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți baie: curățați toate ingredientele într-un robot de bucătărie până se omogenizează, cu pete roșii și verzi încă vizibile. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Faceți cartofi dulci: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată; adăugați pene de cartofi. Gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge pe o tavă căptușită cu prosop de hârtie; se usucă.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Lasă să se răcească. Preîncălziți grătarul la mediu. Grătare de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Aruncați pene de cartofi cu ulei; presărați sare de usturoi. Grătați cartofii, întorcându-vă des, până când sunt fragede și ușor carbonizate, 8 până la 10 minute. Chiar înainte de servire, gustați scufundarea; adăugați sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Serviți pene de cartofi cu baie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista