Cartofi dulci la cuptor umpluți cu afine, pere și nuci pecan

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci la cuptor umpluți cu afine, pere și nuci pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci umpluți cu pere caramelizate, nuci pecan și afine, Cartofi dulci umpluți cu arțar Bourbon nuci pecan confiate și afine, și Pere coapte cu miere, afine și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 de metri pătrați F. tapetați foaia de copt cu folie. Pierceți cartofii în mai multe locuri cu furculiță; așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu furculița, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor.
Între timp, așezați afine într-un castron mic; se toarnă suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
Se scurge bine. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pere și saut până la licitație și auriu, aproximativ 4 minute. Se amestecă afine, nuci pecan, ghimbir și zahăr brun; saut 1 minut.
Se amestecă în 2 lingurițe de oțet și 1/2 linguriță de sare.
Tăiați 1/4 din fiecare cartof pe lungime; aruncați blaturile. Folosind furculita, mash ușor pulpa în interiorul fiecărui cartof.
Se presară sare și piper. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic.
Bateți în restul de 1 1/2 linguri de oțet.
Stropiți aproximativ 1 linguriță amestec de unt-oțet în fiecare cartof; se amestecă cu furculița pentru a se amesteca.
Amestec de afine Mound în cartofi dulci. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți cartofii dulci neacoperiți în cuptorul 350 F până se încălzesc, aproximativ 20 de minute.)