Cartofi dulci la cuptor umpluți cu afine, pere și nuci pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci la cuptor umpluți cu afine, pere și nuci pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci umpluți cu pere caramelizate, nuci pecan și afine, Cartofi dulci umpluți cu arțar Bourbon nuci pecan confiate și afine, și Pere coapte cu miere, afine și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 de metri pătrați F. tapetați foaia de copt cu folie. Pierceți cartofii în mai multe locuri cu furculiță; așezați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Coaceți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu furculița, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, așezați afine într-un castron mic; se toarnă suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia.
5
Se scurge bine. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pere și saut până la licitație și auriu, aproximativ 4 minute. Se amestecă afine, nuci pecan, ghimbir și zahăr brun; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Afine
Ghimbir
Nuci Pecan
Pere
7
Se amestecă în 2 lingurițe de oțet și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Sare
8
Tăiați 1/4 din fiecare cartof pe lungime; aruncați blaturile. Folosind furculita, mash ușor pulpa în interiorul fiecărui cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
9
Se presară sare și piper. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Bateți în restul de 1 1/2 linguri de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Stropiți aproximativ 1 linguriță amestec de unt-oțet în fiecare cartof; se amestecă cu furculița pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Unt
Cartofi
12
Amestec de afine Mound în cartofi dulci. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți cartofii dulci neacoperiți în cuptorul 350 F până se încălzesc, aproximativ 20 de minute.)