Cartofi dulci la cuptor cu Topping cremos de spanac

Cartofii dulci la cuptor cu Topping cremos de spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi dulci de două ori coapte cu Topping de ovăz Chili, Cartofi dulci Jalapeno coapte de două ori cu un topping de streusel Chipotle, și Cartofi copți cu Topping pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Spălați cartofii dulci și înțepați cu un cuțit. Aranjați cartofii dulci pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 până la 1 1/4 ore, până se înmoaie. Între timp, faceți topping: aduceți 1 inch de apă la fiert într - o cratiță de 3 până la 4 litri.
Adăugați spanacul puțin câte puțin și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece. Stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Se transferă pe o suprafață de lucru, se toacă grosolan spanacul și se lasă deoparte.
Topiți untul într - o tigaie antiaderentă de 9 sau 10 inci la foc mediu.
Adăugați slănină canadiană și gătiți, amestecând, până când începeți să crocant, 4 până la 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Adăugați ceapa și sarea în tigaie și gătiți la mediucăldură scăzută până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Adăugați cremă de brânză și spanac rezervat și gătiți la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă slănina canadiană și se condimentează după gust cu piper.
Împărțiți cartofii dulci fierbinți și puful cu o furculiță. Lingură amestec de spanac deasupra; servi.