Cartofi dulci glazurați cu melasă, nuci pecan și Bourbon
Cartofii dulci glazurați cu melasă, nuci pecan și Bourbon necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți unt, melasă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Cartofi dulci glazurați cu melasă, nuci pecan și Bourbon, Cartofi dulci umpluți cu arțar Bourbon nuci pecan confiate și afine, și Melasă-carne de porc glazurată cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Combinați untul, melasa, zahărul brun și cayenne într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu până se omogenizează, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați bourbonul și gătiți timp de 2 minute pentru a permite alcoolului să ardă. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți cartofii într-un vas mare de copt, turnați amestecul de melasă și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți la cuptor, amestecând de câteva ori, până când cartofii sunt fierți și glazurați, aproximativ 20 de minute.
Se scoate pe un platou și se acoperă cu nucile pecan.
Alternativ, acest lucru se poate face într-o tigaie mare de sote: topiți untul, melasa, zahărul brun și cayenne la foc mediu.
Adăugați bourbonul și lăsați alcoolul să se gătească.
Adăugați cartofii și gătiți până se glazurează la foc mediu-mare.
Transferați într-un platou și acoperiți cu nucile pecan.