Cartofi Dulci Glazurați
Cartofii dulci glazurați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 202 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de zahăr brun, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia, Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia, și Cartofi Dulci Glazurați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți cartofi dulci proaspeți, puneți-i într-o cratiță mare sau cuptor olandez; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți 25-40 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor și se curăță.
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi.
Așezați cartofii dulci într-un 2-qt. vas de copt. Într-o cratiță mică, combinați untul, siropul, zahărul brun și scorțișoara; aduceți la fierbere, amestecând constant.
Coaceți, neacoperit, 30-40 de minute sau până când este încălzit.