Cartofi dulci de două ori coapte cu Cheddar și slănină
Cartofi dulci de două ori coapte cu Cheddar și slănină ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 79 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, smântână, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci de două ori coapte cu Cheddar și slănină Canadiană, Cheddar Bacon De Două Ori Cartofi Coapte, și Cheddar, slănină și Scallion cartofi copți de două ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.tapetați o foaie de copt cu folie. Pătrundeți cartofii peste tot cu o furculiță și așezați-i pe o farfurie cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare până se înmoaie, 12 până la 14 minute, întorcându-se o dată.
Lasă să se răcească ușor.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți slănina, rotind, până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, sfărâmați slănina.
Tăiați o felie subțire deasupra fiecărui cartof și aruncați-o. Puneți interiorul fiecărui cartof într-un castron. Se amestecă 3/4 de brânză plus smântână, arpagic, slănină și roșii. Se condimentează cu sare. Puneți lingura în piei de cartofi (umplutura se va ridica foarte sus).
Așezați pe foaia de copt, presărați blaturi de cartofi cu restul de 1/4 de Cheddar și coaceți până când brânza se rumeneste și clocotește, aproximativ 10 minute.