Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofii dulci copți de două ori durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 347 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 429 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Laurens Latest. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi Dulci De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați cartofii dulci cu o furculiță sau cuțit și coaceți la 350 de grade timp de 30 de minute sau până se înmoaie. De asemenea, puteți pune la microunde cartofii dulci la mare timp de 13-15 minute.
Odată ce cartofii dulci sunt fierți, feliați în jumătate și scoateți centrele într-un castron lăsând o margine de 1/4 inch de cartof dulce cu pielea.
Se amestecă zahărul brun, untul, sarea și scorțișoara până se omogenizează.
Folosind o pungă mare de patiserie cu vârf, umpleți țeava înapoi în coji de cartofi dulci. {Sau pune-l înapoi.}
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru streusel și amestecați până când untul începe să se încălzească și ingredientele încep să se lipească.
Topiți cartofii dulci umpluți cu streusel și coaceți 20-30 de minute.