Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofii dulci coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 812 calorii. Această rețetă servește 1. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nuci pecan, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi dulci de două ori coapte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Tăiați cartofii pe lungime în jumătate; așezați, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt acoperită cu folie.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până la licitație.
Scoateți centrele de cartofi într-un castron mediu, lăsând coji groase de 1/4 inch.
Adăugați cremă de brânză, lapte, zahăr și scorțișoară în carnea de cartof; se pasează până se omogenizează.
Umpleți cojile cu amestec de cartofi; se presară cu nuci.
Coaceți 8 min. sau până când cartofii sunt încălziți și nucile sunt prăjite.