Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofi dulci de două ori coapte este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi Dulci De Două Ori Coapte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați cartofii dulci pe tava de foi și coaceți timp de 1 oră sau până când sunt moi.
Se scoate din cuptor și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula.
Împărțiți cartofii și îndepărtați carnea într-un castron de dimensiuni medii, rezervând piei. Într-un alt castron, adăugați zahăr brun, unt și cremă de brânză și toate condimentele și amestecați cu o furculiță sau o spatulă de cauciuc.
Adăugați amestecul de unt și cremă de brânză în carnea de cartof dulce și pliați complet.
Adăugați umplutura înapoi pe pielea de cartofi și așezați-o pe o tavă cu jumătate de foaie.
Coaceți timp de 15 minute sau până se rumenesc.