Cartofi Dulci De Ceapă Gratinați
Cartofi de ceapă dulce au Gratin este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 645 calorii. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru măcinat, cartofi cu degete, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Dulci-Ceapă, Cartofi Dulci Gratinati, și Cartofi Dulci Gratinati.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mică cu untul la foc mediu.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu cimbru măcinat cu sare, frunze de dafin și se gătește până se înmoaie foarte moale și dulce și ușor caramelizat, 20 de minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă frunza de dafin.
În timp ce ceapa se gătește, puneți cartofii într-un vas mediu și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se sare apa și se gătește la licitație, 12 până la 15 minute.
Scurgeți și întoarceți cartofii în oala fierbinte. Se toacă cartofii cu smântâna și parmezanul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Aranjați piureul de cartofi în feluri de mâncare individuale gratinate sau 1 caserolă superficială. Topim cartofii cu ceapa și brânza Gruyere.
Puneți-le pe o tigaie de foi și rumeniți sub un broiler fierbinte până la bule, aproximativ 2 minute.
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte.