Cartofi dulci cu vanilie de arțar Marjorie
Cartofii dulci de vanilie de arțar Marjorie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, unt, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Arțar Cartofi Dulci, Cartofi Dulci De Vanilie, și Cartofi Dulci De Arțar Piure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Puneți cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgere. Cojiți cartofii dulci odată ce sunt suficient de răcoroși pentru a-i manipula. Feliați cartofii dulci în runde groase de 1 inch; aranjați într-o farfurie de caserolă de 9x13 inch.
Amestecați zahărul brun, untul, siropul de arțar, extractul de vanilie și sarea împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere, amestecând des, până când zahărul s-a dizolvat și untul s-a topit, 5 până la 10 minute.
Se toarnă sosul peste cartofii dulci feliați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și sosul s-a redus ușor, aproximativ 1 oră.