Cartofi dulci cu Tequila și var

Cartofi dulci cu Tequila și var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci cu Tequilan și Lime. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi dulci, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile, și Pui Tequila Lime Cu Orez Cilantro Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și curățați cartofii dulci. Tăiați cu lama grosieră a unui robot de bucătărie sau a unei răzătoare de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
2
Puneți o tigaie de 2 inci adâncime de 12 pe 17 inci într-un cuptor de 475.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Adăugați untul, tăiat în bucăți. Când untul se topește, după aproximativ 3 minute, adăugați cartofii dulci și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
4
Se amestecă bine cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți, întorcând ocazional cartofii dulci cu spatula (având grijă să nu zdrobiți amestecul), până când aproximativ jumătate din cartofii dulci se rumenesc și restul sunt fragede pentru a mușca, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Adăugați tequila și sucul de lămâie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TequilaTequila
7
Coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Se toarnă cartofii dulci într-un castron. Condimentează după gust cu sare și piper. Când serviți, însoțiți cu pene de var pentru a stoarce peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pană De VarPană De Var
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista