Cartofi dulci cu Tequila și var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci cu Tequilan și Lime. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi dulci, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile, și Pui Tequila Lime Cu Orez Cilantro Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și curățați cartofii dulci. Tăiați cu lama grosieră a unui robot de bucătărie sau a unei răzătoare de mână.
Puneți o tigaie de 2 inci adâncime de 12 pe 17 inci într-un cuptor de 475.
Adăugați untul, tăiat în bucăți. Când untul se topește, după aproximativ 3 minute, adăugați cartofii dulci și zahărul.
Se amestecă bine cu o spatulă largă.
Coaceți, întorcând ocazional cartofii dulci cu spatula (având grijă să nu zdrobiți amestecul), până când aproximativ jumătate din cartofii dulci se rumenesc și restul sunt fragede pentru a mușca, 50 până la 60 de minute.
Adăugați tequila și sucul de lămâie și amestecați bine.
Se toarnă cartofii dulci într-un castron. Condimentează după gust cu sare și piper. Când serviți, însoțiți cu pene de var pentru a stoarce peste cartofi.