Cartofi dulci cu nuci pecan și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii dulci cu nuci pecan și cârnați. Această rețetă face 5 porții cu 709 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc, unt, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci de două ori coapte cu nuci pecan, Cartofi dulci confiate cu nuci pecan, și Cartofi Dulci Cu Nuci Pecan Zaharisite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Formați cârnații în chiftele rotunde.
Așezați chiftelele într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc.
Se scurge și se lasă deoparte.
Spălați ignamele, înțepați cu furculița și așezați-le pe foaia de copt.
Coaceți timp de 1 oră sau până când ignamele sunt moi. Se lasă deoparte să se răcească.
Tăiați ignamele răcite în cuburi de 1 până la 2 inci și puneți-le în caserola de 2 1/2 litru.
Adăugați cârnați, unt, zahăr brun, nuci pecan și scorțișoară.
Se amestecă bine, se acoperă și se coace timp de 30 până la 40 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.