Cartofi dulci cu Bourbon și arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci cu Bourbon și arțar. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, cafea tare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Bourbon De Arțar, Piure De Cartofi Dulci Bourbon De Arțar, și Cartofi dulci zdrobiți cu unt de arțar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cafeaua, siropul de arțar, zahărul și pudra espresso într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti pana laîngroșat și redus la jumătate, 6-7 minute.
Scoateți siropul de pe foc; adăugați bourbonși 2 linguri de unt. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sosul se reduce la aproximativ 3/4 cană, 40-45 de minute (amestecul ar trebui să fie suficient de gros pentru a acoperi o lingură, dar nu lipicios și se va îngroșa pe măsură ce se răcește). Sezonsos după gust cu sare și pepper.DO înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte.Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de servire.
Aranjați rafturile în treimea superioară și inferioarăde cuptor; preîncălziți la 425 F. 1 topiți rămas7 linguri de unt într-o cratiță mică; se toarnă într-un castron mare.
Adăugați cartofi dulci șiulei și sezon cu sare și piper. Împărțiți amestecul de cartofi între 2 foi mari de coacere și prăjiți, întorcând cartofii des și rotind foile la jumătatea drumului,până când cartofii sunt fragezi și încep să devină maro auriu și crocant în jurul marginilor,30-35 de minute. Faceți înainte: cartofii potfi prăjiți cu 4 ore înainte.
Să stea la camerătemperatura. Reîncălziți înainte de a continua.
Transferați cartofii într-un platou de servire.
Stropiți puțin sos cald și presărați cu migdale; serviți sosul rămas pe lângăpentru cei care doresc mai mult.