Cartofi dulci cu Bourbon și arțar

Cartofi dulci cu Bourbon și arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci cu Bourbon și arțar. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 454 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, cafea tare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Bourbon De Arțar, Piure De Cartofi Dulci Bourbon De Arțar, și Cartofi dulci zdrobiți cu unt de arțar Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cafeaua, siropul de arțar, zahărul și pudra espresso într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti pana laîngroșat și redus la jumătate, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CafeaCafea
ZahărZahăr
2
Scoateți siropul de pe foc; adăugați bourbonși 2 linguri de unt. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când sosul se reduce la aproximativ 3/4 cană, 40-45 de minute (amestecul ar trebui să fie suficient de gros pentru a acoperi o lingură, dar nu lipicios și se va îngroșa pe măsură ce se răcește). Sezonsos după gust cu sare și pepper.DO înainte: sosul se poate face cu 2 zile înainte.Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SiropSirop
3
Aranjați rafturile în treimea superioară și inferioarăde cuptor; preîncălziți la 425 F. 1 topiți rămas7 linguri de unt într-o cratiță mică; se toarnă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
4
Adăugați cartofi dulci șiulei și sezon cu sare și piper. Împărțiți amestecul de cartofi între 2 foi mari de coacere și prăjiți, întorcând cartofii des și rotind foile la jumătatea drumului,până când cartofii sunt fragezi și încep să devină maro auriu și crocant în jurul marginilor,30-35 de minute. Faceți înainte: cartofii potfi prăjiți cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
5
Să stea la camerătemperatura. Reîncălziți înainte de a continua.
6
Transferați cartofii într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Stropiți puțin sos cald și presărați cu migdale; serviți sosul rămas pe lângăpentru cei care doresc mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista