Cartofi Dulci Cu Arțar Bătut
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Cartofii dulci cu arțar bătut ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 264 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, nuci pecan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci Bătuți Cu Arțar, Cartofi Dulci Cu Arțar Bătut, și Cartofi dulci bătuți cu arțar cu coajă de portocală.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez la foc mare, aduceți cartofi dulci, suficientă apă rece pentru a acoperi și 1 linguriță. sare la fierbere, acoperită. Descoperiți și fierbeți până când cartofii sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Întoarceți cartofii la cuptorul olandez.
Adăugați sirop și unt, sare și piper după gust și bateți cu un mixer electric, începând cu viteză mică și crescând după cum este necesar pentru consistența dorită; pentru un piure mai fin, amestecați cartofii într-un robot de bucătărie. (Cartofii bătuți se pot face cu câteva ore înainte; acoperiți bine și reîncălziți în cuptor.)
Transferați într-un castron și, dacă doriți, acoperiți cu nuci pecan.