Cartofi dulci bătuți cu șalotă crocantă
Cartofii dulci bătuți cu șalotă crocantă sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei vegetal, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Bourbon cartofi dulci bătuți cu unt brun și salvie crocantă, Piure de cartofi cu șalotă crocantă, și Rețetă De Cartofi Crocanți Cu Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pătrundeți cartofii dulci cu vârful unui cuțit și coaceți timp de aproximativ 40 de minute, sau până se înmoaie. Întoarceți cuptorul la 25
Tăiați cojile și scoateți cartofii într-un castron mare.
Adăugați untul și cardamomul și bateți cu un mixer electric la viteză mică până când este neted și pufos. Se condimentează cu sare și piper alb.
Transferați într-un vas de servit și păstrați la cald.
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1 inch de ulei până la sclipire.
Adăugați jumătate din șalotă și prăjiți la foc moderat, amestecând, până când sunt crocante, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie.
Se presară cu sare. Repetați cu șalotele rămase. Împrăștiați șalotele peste cartofii dulci și serviți.