Cartofi dulci bătuți cu Topping de alune

Cartofii dulci bătuți cu Topping de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, făină, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mini Plăcinte Cu Cartofi Dulci Cu Topping De Brânză Cremă De Scorțișoară, Caserola de cartofi dulci cu parfum de vanilie cu Topping de streusel de alune prăjite, și Caserolă de cartofi dulci cu aromă de vanilie cu Topping de Streusel de alune prăjite {Paleo}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; mash bine. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile bătute în amestecul de cartofi dulci. Puneți amestecul într-un vas de copt superficial de 3 litri acoperit cu spray de gătit.
Combinați alunele și următoarele 3 ingrediente (prin 1/4 linguriță scorțișoară măcinată) într-un castron.
Tăiați untul cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios.
Se presară peste amestecul de cartofi dulci.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit.