Cartofi de trufe și piure de morcovi

Cartofi de trufe și piure de morcov ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de frișcă grea, sare kosher, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Oquste, Năsturel pur Oquste și ciuperci de Chanterelle glazurate, Piure De Cartofi Dulci Și Morcovi, și Sfeclă și ceapă roșie Latkes de cartofi cu piure de morcov și hrean și cremă de chimen Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Adăugați cartofii și fierbeți până când furculița este fragedă, aproximativ 40 de minute. Se strecoară cartofii într-o strecurătoare, apoi se trec cartofii prin moara de alimente într-un bol mare.
Încălziți smântâna grea și untul într-o oală din oțel inoxidabil la foc mic. Îndoiți amestecul de cremă în cartofi.
Adăugați sare și piper, după gust, împreună cu 6 picături de ulei de trufe negre.
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Adăugați morcovii într-o oală de stoc și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește 35 de minute. Se strecoară morcovii și se adaugă într-un blender.
Adăugați smântâna grea și piureul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.