Cartofi De Slănină Coapte De Două Ori

Nevoie de o curs principal fără gluten? Cartofii cu slănină la cuptor de două ori ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 718 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină, sare, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Cartofi copți de două ori cu slănină, Bacon De Două Ori-Cartofi Copți, și Bacon și cartofi copți cu ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 375 km.1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron, zdrobiți pulpa cu unt. Se amestecă laptele, slănina, 1 cană de brânză, arpagic, sare și piper. Lingură în cojile de cartofi.
Așezați pe o foaie de copt unsă. se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se încălzește.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.