Cartofi De Foc De Tabără
Cartofii de foc de tabără ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 308 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher grosieră, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cartofi De Foc De Tabără, Cartofi De Foc De Tabără, și Cartofi Cu Folie De Foc De Tabără.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în cratiță medie.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch.
Se presară cu 3 linguri de sare grosieră. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Gatiti cartofii pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Reveniți la cratiță.
Adăugați ingredientele rămase în cartofi; aruncați pentru a acoperi. Mișto.
Aranjați patru pătrate de 12 inci folie de aluminiu pe suprafața de lucru. Împărțiți amestecul de cartofi între pătratele de folie și așezați 1 cățel de usturoi deasupra cartofilor pe fiecare pătrat. Crimp pentru a sigila. Păstrați pachetele la temperatura camerei până la 2 ore sau în frigider până la 2 zile.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Puneți pachetele de cartofi pe grătar și gătiți până se încălzesc și sfârâie, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Transferați pachetele pe placa de servire și străpungeți folia cu furculița pentru grătar pentru a elibera aburul. Deschideți pachetele cu atenție (aburul fierbinte va fi eliberat).