Cartofi de două ori coapte cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii coapte de două ori cu brânză de capră. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 358 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 17 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi făinoși, smântână simplă, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Cu Brânză De Capră Coapte De Două Ori, Cartofi copți de două ori cu brânză de capră și arpagic, și Brânză De Capră De Două Ori Coaptă-Cartofi Cu Trufe.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Înțepați fiecare cartof de câteva ori cu o furculiță.
Se introduce la cuptor și se gătește 1 oră.
Scoateți din cuptor și, folosind un prosop pentru a vă proteja mâinile, tăiați-le pe jumătate pe lungime. Folosiți o lingură și scoateți carnea, lăsând în urmă suficientă piele și carne pentru a forma o coajă.
Așezați jumătățile de cartofi, tăiate cu fața în sus, pe o tavă de copt.
Periați cu puțin unt topit, apoi grătiți timp de 3-5 minute până când începeți să crocanți. Între timp, zdrobiți carnea de cartof cu 100g de brânză de capră, orice unt și smântână rămase, apoi condimentați bine. Puneți puțin piure înapoi în fiecare coajă de cartof, apoi acoperiți cu o felie de brânză de capră.
Așezați sub grătar și gătiți timp de 5 minute până devin aurii.