Cartofi De Două Ori Coapte
Cartofi de două ori coapte este un fără gluten farfurie. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 559 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper dash, cartofi de copt, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii.
Coaceți la 375 de ore timp de 1 oră sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând cochilii subțiri.
Într-un castron mare, amestecați pulpa cu unt. Se amestecă laptele, slănina, ceapa, arpagicul, sarea, piperul și 1 cană de brânză.
Lingură în coji de cartofi. Se acoperă cu brânza rămasă și se presară cu boia de ardei.
Coaceți, neacoperit,la 375 de minute pentru 20 de minute.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită