Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata

Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata
Rețeta de cartofi Yukon Gold și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalatan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți taramasalatan este maioneză grecească de icre de crap, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Herbed Yukon Aur Cartofi Latkes, Gratin de cartofi Yukon Gold cu hrean, Gruyere și ceapă dulce, și Gratin de cartofi de aur de anghinare și yukon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați hreanul, sosul de mere, oțetul, muștarul și maioneza. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: sosul poate fi făcut și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Tapetați un castron mare cu un șervețel de pânză curat sau un prosop de bucătărie fără scame.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lucrând în loturi, utilizați partea mai mare a unei răzătoare de cutie sau a unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu de răzătoare pentru a rade grosolan cartofii, anghinarea din Ierusalim și ceapa. Pe măsură ce sunt rase, transferați legumele în vasul căptușit cu prosop. Adunați colțurile prosopului și stoarceți cât mai mult lichid în exces din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
RăzătoareRăzătoare
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați legumele stoarse într-un vas de amestecare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Adăugați oul și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. În timp ce amestecați amestecul, adăugați treptat făina, amestecând bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Într-o tigaie mare saut, la foc moderat, încălziți 1/4 inch de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați. Testați aluatul latke prăjind o cantitate mică de aluat în uleiul fierbinte—ar trebui să se țină împreună și să nu se destrame atunci când este răsturnat. Dacă este necesar, adăugați făină suplimentară, câte 1 lingură odată, dar încercați să adăugați cât mai puțină făină pentru a crea latkes ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Lucrând în loturi, aruncați bucăți de aluat de 2 linguri în uleiul fierbinte și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a apăsa aluatul în clătite cu diametrul de 1 1/2 inch. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți latkes și continuați să prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Pe măsură ce termină de gătit, transferați latke-urile pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Aranjați latkes pe o farfurie mare sau platou și jumătate superioară cu maioneză de mere-hrean și jumătate cu taramasalata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TaramasalataTaramasalata
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Se presară cu arpagic tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista