Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata

Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata
Rețeta de cartofi Yukon Gold și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalatan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți taramasalatan este maioneză grecească de icre de crap, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Herbed Yukon Aur Cartofi Latkes, Gratin de cartofi Yukon Gold cu hrean, Gruyere și ceapă dulce, și Gratin de cartofi de aur de anghinare și yukon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați hreanul, sosul de mere, oțetul, muștarul și maioneza. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: sosul poate fi făcut și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tapetați un castron mare cu un șervețel de pânză curat sau un prosop de bucătărie fără scame.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lucrând în loturi, utilizați partea mai mare a unei răzătoare de cutie sau a unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu de răzătoare pentru a rade grosolan cartofii, anghinarea din Ierusalim și ceapa. Pe măsură ce sunt rase, transferați legumele în vasul căptușit cu prosop. Adunați colțurile prosopului și stoarceți cât mai mult lichid în exces din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați legumele stoarse într-un vas de amestecare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați oul și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. În timp ce amestecați amestecul, adăugați treptat făina, amestecând bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Într-o tigaie mare saut, la foc moderat, încălziți 1/4 inch de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați. Testați aluatul latke prăjind o cantitate mică de aluat în uleiul fierbinte—ar trebui să se țină împreună și să nu se destrame atunci când este răsturnat. Dacă este necesar, adăugați făină suplimentară, câte 1 lingură odată, dar încercați să adăugați cât mai puțină făină pentru a crea latkes ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lucrând în loturi, aruncați bucăți de aluat de 2 linguri în uleiul fierbinte și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a apăsa aluatul în clătite cu diametrul de 1 1/2 inch. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți latkes și continuați să prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Pe măsură ce termină de gătit, transferați latke-urile pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Aranjați latkes pe o farfurie mare sau platou și jumătate superioară cu maioneză de mere-hrean și jumătate cu taramasalata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TaramasalataTaramasalata
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2
Se presară cu arpagic tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista